collage_object

Om oss: LOVETOYS, fd martinshop i Stockholm

Välkommen till LOVETOYS f.d Martinshop Stockholm, vi har funnits i Stockholm sedan år 1979 under flertal olika namn: och sedan år 1996 som Martinshop och nu LOVETOYS Stockholm, kort sagt vi har varit med från början.

Vi är en sexbutik Stockholm som hjälpt 100.000 tals överförtjusta kunder genom åren. Vår ambition är att ni kunder alltid ska bli mer än nöjda . Med en gedigen och långvarig erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna och service i våran bransch. 

Vi jobbar konstant med förbättring av kvalité och att alltid vara först med de  senaste nyheterna. Med ett stort kontaktnät i Europa så vet våra leverantörer att vi alltid vill ha nyheterna först .

Vi tycker att vi har en god uppfattning om kvinnors och mäns frågeställningar, värderingar och önskemål när det gäller sexualitet .

 

SEXBUTIK Stockholm

Intresset för sex och samlevnad tycks öka år från år –inte minst gäller detta den kvinnliga sexualiteten. Vi ser att tidningar , radio och tv kontinuerligt har programserier om erotik . Idag förknippar vi sunt sex med hälsa och livskvalitet. Det passar med framtidens kvinna eller man som unnar sig njutning och bra sex.

Välkommen vi har nått för alla!
LOVETOYS Stockholm
Fd Martinshop Stockholm 
Email info@zebson.se


 

Kontakta oss

Hört från kund

En mycket trevlig butik !
Här finns allt man kan tänka sig vilja ha för att piffa upp sexlivet, samt att personalen var trevlig och hjälpsam. Helt klart en sexbutik i Stockholm jag kan rekommendera. 
Annica J

Suverän shop!
Bästa personalen och servicen och stort bra sortiment med allt man kan tänkas behöva! Sveriges bästa sexbutik!
Per H

Klockren personal och fräsch butik!
Trevlig sexbutik helt enkelt med trevlig personal som är service inriktade.
Kunnig personal som verkligen ger den hjälpen man vill ha. Hur dumma frågor man än kommer med. Har aldrig blivit missnöjd efter ett besök på martinshop i Stockholm
 Jokke K
 

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på +46 8 694 72 22

Adress

LOVETOYS Stockholm
Östgötagatan 75
116  64 Stockholm 

Öppettider!
Var: 10-19
Lör: 11-16
Sön: 11-16

Välkomna !