collage_object

Lovetoys Stockholm
 
Vi på Lovetoys Stockholm är en erfaren sexbutik på Södermalm, som har funnits med sedan 1979 under olika namn, och som sedan dess har hjälpt hundratusentals kunder med att hitta rätt sexleksaker för dem. Du som har handlat hos oss tidigare kanske även känner igen namnet Martinshop, men vi går numera under namnet Lovetoys Stockholm.
Utöver vår webbsida finns vi som fysisk butik, som du kan besöka på plats på Östgötagatan 75 på Södermalm i Stockholm, där vi normalt har öppet måndag till fredag klockan 10-19 och på lördag till söndag klockan 11-16. När du handlar i vår butik kan du också välja att betala med Klarna och dela upp din betalning. Vi erbjuder även hemleverans av varor till dig i Stockholmsområdet på torsdag varje vecka, och anordnar möhippa, svensexa, grabb- och tjejkväll och dylikt i vår butik efter stängning vardagar klockan 19-21 och lördagar klockan 16-19.
Vi har en trevlig, kunnig och erfaren personal som hjälper dig att hitta det du vill ha, oavsett om du är själv eller ni är ett par, och oavsett ditt kön. Känn dig inte dum, utan fråga oss om allt det du undrar över, så ger vi dig svar. Vi har god kunnighet inom våra kunders önskemål och värderingar kring sexualitet, och har ett stort kontaktnät med leverantörer i Europa som vi får alla de senaste nyheterna från. Vi vet om att ett bra sexliv och bra hälsa och livskvalitet går ihop, och hjälper dig till det du behöver för att få njuta.
Välkomna !