collage_object

Produkter för alla Luftrycksvibrator Dildos, Strapons vibrator.

Lovetoys Stockholm har ett brett utbud av sexleksaker, vi är alltid först med det senaste!
Lufttrycksvibrator känd från TV ,Orgasmgaranti!
Vårt inköpsteam har vart med sen Martinshop/Lovetoys  startade och handplockar det bästa från våra leverantörer, Lelo, , Fleshlight, Satisfyer,Womanizier,Zado,Tenga, We-Vib, Pjur och 50 shades of grey är en del av våra kvalitets produkter. Produkterna inkluderar det mesta inom sexleksaker som till exempel dildos/massagestavar, buttplug och strapons.'
Välkommen hit! Vi har nåt för alla!
LOVETOYS, Stockholm

personalen rekommenderar

Wow, här går det undan! Den här äggformade supervibratorn är som en sprinter i världsklass; snabb, kraftfull och mycket effektiv. Den placeras så att klitoris hamnar innanför det runda hålet och då up Wow, här går det undan! Den här äggformade supervibratorn är som en sprinter i världsklass; snabb, kraftfull och mycket effektiv. Den placeras så att klitoris hamnar innanför det runda hålet och då up

Favorit: "Womanizer"
Womanizer luffttrycksvibrator är en helt ny sexleksak, totalt olik från alla andra. Istället för vibrationer så arbetar den med tryckvågor lufttrycksvibrator och stimulerar klitoris helt berörningsfritt. De pulserande tryckvågorna upplevs mycket starkare än vanliga vibrationer som gör att man till och med kan uppleva multipla orgasmer. Passar både för singelbruk och ihop som par. Det medföljer även en diskret och praktisk förvaringsväska där även laddaren får plats. 
- Sofia

Hemma: "Lelo Ina Wave"
Det här är den absolut bästa rabbiten på marknaden. Precis som vanliga rabbits som både stimulerar vaginalt och klitoris så har den här även en "wave-funktion" som gör att man verkligen kommer åt g-punkten. Själva dildodelen rör sig i helt fantastiska fingerliknande rörelser. Den är gjord i silkeslent silikon och är uppladdningbar samt vattentät. 
- Sofia

Favorit: Skater
Skater är en ny typ av Rabbit sexleksak  som rör sig rytmiskt fram och tillbaka i kraftfulla stötar. Det blir en mer realistisk känsla och man behöver inte ens använda händerna!vibrationer från dom classiska kanin öronen stimulerar clitoris  Den har samma fina design som man är van vid från Skater och är gjord i lent silikon och är uppladdningsbar. Jag gillar att den är så olik en vanlig traditionell dildo och så otroligt kraftfull!
- Emma

Hemma: Pixey Wand
Pixey har länge varit en favorit bland kvinnor. Pixey turbo är vår mest intensiva wand hittills och tack vare att den drivs med vanlig el från väggen via en sladd kommer man upp så fantastiska kraftfulla vibrationer som man inte trodde var möjliga! Gillar man mycket stimulans eller tycker att andra vibratorer inte alltid räcker till så bör man prova den här. Den fungerar alldeles utmärkt att använda själv på egen hand men går också att använda ihop med sin partner som lite extra stimulans för klitoris under samlaget. 
- Emma

På resan: Sensuva 
Sensuva från On är en klitorisgel som ökar blodtillförseln och gör så att det "pirrar" lite. Man tar bara en liten droppe Sensuva  smörjer in klitoris och nästan omdelbart så kan man känna av att den börjar verka. Det pirrar och stimulerar. Man får lättare orgasm men också kraftigare orgasmer. Den ger det där lilla extra och är perfekt att ha med sig på resan eller dejten!
- Emma

På resan: "We-vibe Tongo
Tango är en liten sexleksak för klitoris som sin storlek till trots är mycket kraftfull. Det är vår kraftigaste mini-vibrator, uppladdningsbar och formad som ett klassiskt läppstift. Den är superlätt att bara slänga i handväskan och ta med ut på äventyr!
- Sofia